6.B 2021 na adaptačním kurzu

6.B 2021 na adaptačním kurzu

17.09.2021

Bylo pondělí 13. září a 6.B se vydala autobusem na adaptační kurz směr Soseň u Jesenice. Po celou dobu kurzu jsme měli krásné počasí.  
Na místě nás uvítal pan učitel Chytrý, organizátor aktivit a celého kurzu. Po příjezdu jsme si řekli pravidla kurzu, ubytovali se a šli na výborný oběd. Odpoledne jsme strávili aktivitami na vzájemné seznamování a poznávání. Večer byl zaměřený na poznání nové třídní učitelky.  
Druhý den dopoledne jsme se prošli k Božímu kameni a lomu. Odpoledne jsme se zaměřili na hry posilující spolupráci a komunikaci v týmu. Nejvíce u žáků zabodoval pád důvěry. Večer žáci připravili oheň a opékali jsme buřty i marshmallowny. Poté následovala noční bojová hra, kterou zorganizovali vedoucí kurzu za pomoci praktikantek.    
Spolupráce jednotlivců, týmovost, respekt a důvěra. To vše byly cíle adaptačního kurzu, které se podařilo naplnit.  
,,Moje milá třído, doufám, že to v takovém rytmu dotáhneme společně až do 9. třídy. Věřím, že nás ještě čeká spoustu zážitků, na které budeme dlouho vzpomínat.´´ 
 
 
Děkujeme za finanční podporu, kterou nám poskytuje město Rakovník. Poděkování si také zaslouží Rekreační středisko Soseň, kde se o nás pěkně postarali.  

Autor: Tereza Malá