Informace k Anglii

Informace k Anglii

25.02.2020

Stručné informace k blížícímu se zájezdu do Velké Británie.

Přeodjezdová schůzka proběhne ve středu 18. března od 15 hodin. Doufáme, že v té době již budeme mít pro vás informaci o čase odjezdu a rodinách.

Na schůzce kromě důležitých informací dostanete řád výletu a bezifekčnost, je tedy opravdu důležité se na ni dostavit, případně poprosit někoho z rodiny, kdo by se mohl zúčastnit a informace vám poté předal.

Vyměňujte již prosím libry, aby nebyl v bance potom nával a nedostatek. Připomínáme, že žáci musejí mít 50 liber na vstupy. Kapesné je na vašem uvážení (doporučuje se min. 30 liber). Dále upozorňujeme, že bankovky musejí být nové platné (platí především pro bankovky hodnoty 10 a 5 - více zde: http://www.zajezdy-skolni.cz/index.php/aktuality/item/156-nove-bankovky)

Žáci od nás obdrží barevný šátek, který nám slouží pro rychlejší orientaci na trajektu či při procházení městem. Šátek se objednával dodatečně a vyšel na 30 Kč. Prosíme, pošlete buď po dětech paní učitelce Jendelové, nebo zaplaťte na schůzce. Šátek si pak dítě samozřejmě nechává.

 

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Doporučujeme také průběžně sledovat stránky cestovní kanceláře kvůli případným aktualitám.

http://www.zajezdy-skolni.cz/index.php/aktuality

Autor: Alice Zápalová