Halloween na Jedniččce se nesl ve stylu Addamsovy rodiny

Halloween na Jedniččce se nesl ve stylu Addamsovy rodiny

19.11.2019


I tento rok jsme se rozhodli věnovat Dušičkám a Halloweenu v rámci strašidelného podvečeru. U dětí velmi oblíbenou akci jsme nemohli zrušit i přesto, že v tento den byla vyhlášena učitelská stávka.

V loňském roce jsme zvolili téma Harry Potter a i letos jsme zůstali u filmu. Tentokrát se po celé škole rozezněla hudba z filmu Addamsova rodina a někteří učitelé volili své kostýmy v duchu právě tohoto filmu. Děti opět čekalo několik stanovišť, kde musely zvládnout zákeřné i zábavné úkoly. Vyzkoušely si chemické a fyzikální pokusy, musely „přemoci“ ruku ve hře kámen-nůžky-papír, ochutnávaly lektvary a prozkoušely své hmatové schopnosti. Všichni účastníci projevili neuvěřitelnou statečnost, ničeho se nezalekli, a když bylo nejhůř, pomohli rodiče, ať už s podporou či plněním úkolů. Na konci trasy všichni zúčastnění obdrželi perníček a sladkou odměnu a mohli využít naše fotoplátno.

(fotografie budou brzy)

Dvě hodiny utekly jako voda a školu navštívilo přes 240 dětí a jsme moc rádi, že je tato akce oblíbená i u předškoláků, žáků jiných škol a rodičů, protože tento den je škola otevřena opravdu všem, kdo si s námi chtějí trochu odpočinout od začínajícího předvánočního shonu.

Autor: Alice Zápalová