Přijmeme nového kolegu učitele

22.02.2015

Do kolektivu zaměstnanců 1. ZŠ Rakovník hledáme kolegu/kolegyni – kvalifikovaného učitele 1. stupně, tvůrčího člověka s týmovým duchem a ochotou učit se novým věcem.

Specifikace nabídky zaměstnání

  • Pracovní místo: učitel 1. stupně
  • Místo výkonu práce: Rakovník
  • Datum nástupu: 24. srpna 2015
  • Požadavky na uchazeče: předpoklady pro výkon činnosti učitele prvního stupně základní školy dle zákona č. 563/2004 Sb. (Zákon o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, v platném znění); dobrá znalost práce na PC (kromě běžného kancelářského SW vítáme znalost evidenčního SW Bakaláři, příp. zkušenosti se zaváděním mobilních technologií do výuky apod.); zásadní výhodou uchazeče bude zkušenost s výukou anglického jazyka (jsme školou s povinnou výukou AJ od prvního ročníku, takže absolventi oboru učitelství pro 1. stupeň ZŠ - anglický jazyk jsou vřele vítáni), např. též dovednost výuky matematiky dle prof. Hejného.

Pokyny pro zájemce o zaměstnání

Žádost o zaměstnání s připojeným životopisem můžete zasílat poštou případně emailem kontaktní osobě. Vhodné uchazeče (splňující nezbytné požadavky pro výkon práce) pozveme k výběrovému pohovoru, který se uskuteční pravděpodobně v průběhu dubna. Termín pohovoru jsme samozřejmě schopni na základě předchozí domluvy upravit dle potřeb uchazeče a budeme o něm včas informovat.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Autor: Karel Folber