Cyklistický kurz 2022 - Vojtův mlýn

Cyklistický kurz 2022 - Vojtův mlýn

14.06.2022

Cyklistika, sport, výlet

Po dvouleté odmlce se opět konal cyklistický kurz v Čisté u Rakovníka ve Vojtově mlýně. V úterý 7.6. vyrazila naše skupina natěšených cyklistů směrem na Vojtův mlýn. Počasí nám ovšem moc nepřálo. Drobně pršelo po celou cestu, a tak jsem do cíle přijeli mokří a špinaví. Po vydatném obědě a sprše, jsme opět sedli na kola a vyrazili na další vyjíždku. Jedna skupina na sv. Huberta a druhá skupina na Pustý rybník. Večer jsem završili koupáním v bazénu a stolní tenisem.
Ve středu nás dopoledne čekaly další vyjíždky po okolí a odpoledne pak kratší pěší túra, neboť podstatnou část dětí bolely určité partie :). Jelikož svítilo sluníčko užili jsme si i bazén a navečer si zahráli volejbal.
Ve čvrtek jsme vyrazili na celodenní výlet. 1.skupina do Kralovic a na Zelený důl, 2.skupina na Machův mlýn, přes brody Javornice na Krakovec. Počasí bylo opravdu krušné, skoro celou dobu pršelo, ale děti si nestěžovaly a statečně vjížděly do všech terénů a brodů na cestě. Večer byl samozřejmě táborák s buřty a ocenění dětí.
V pátek jsme sbalili věci a naložili je do dodávky. Tímto bych chtěla poděkovat panu Karlu Císařovi za odvoz věcí. A pak už následovala jen cesta domů. Všichni jsme se ve zdraví vrátili, bylo sice pár karambolů, odřenin a puchýřů, ale hlavně zážitků, na které si určitě rádi vzpomeneme.
Foto zde.

Autor: Pavla Pešková