Jedničky z jedničky hrály na vyhlášení ankety o nejlépe nazdobený vánoční stromeček

Jedničky z jedničky hrály na vyhlášení ankety o nejlépe nazdobený vánoční stromeček

22.12.2019

Jedničky z jedničky hrály na vyhlášení ankety o nejlépe nazdobený vánoční stromeček před radnicí v Rakovníku.

Ve čtvrtek 19. prosince 2019 se před rakovnickou radnicí konalo vyhlášení ankety o nejlépe nazdobený vánoční stromeček. Již pátým rokem probíhá krásná akce, na které se podílejí děti a paní učitelky ze všech rakovnických mateřských a základních škol. 

Před radnicí jsou postaveny stromečky a každá škola ho vyzdobí podle svého vkusu a možností. Tak tomu bylo i letos. Lidé pak mohli hlasovat o to, který stromeček je podle nich nejkrásnější. 

Letos přibyl i stromeček střední průmyslové školy s nápisem: Nechceme soutěžit, chceme tu jen s vámi být. Toto poselství se mi moc líbilo. Přesto, že nebyl oslňující, dojalo mě to. Bylo to od srdce.

Před radnicí přišly děti s doprovedem paní učitelek a předvedly svůj krátký vánoční pozdrav. Zpívaly, hrály a recitovaly.

Naše kytarová skupina Jedničky z jedničky byla zastoupena dětmi ze čtvrtých tříd. Pilně jsme před tím zkoušeli a vystoupení se nám povedlo.

I naše škola byla oceněna peněžitým darem. Děti si odnesly balíček s pastelkami, omalovánkami a drobnými komponenty ke tvoření.

Děti byly nadšené, balíček do školy pro spolužáky nesly jako svátost. Už se těší na další ročník.

Obrázky z akce jsou ve fotogalerii.

 

Autor: Zuzana Ledvinová