Příprava lyžařských kurzů vrcholí

10.01.2014

I když nám zatím počasí moc nepřeje, věříme, že zima nakonec přijde a že se plánované lyžařské a snowboardové kurzy uskuteční bez problémů.

Lyžařský kurz pro druhý stupeň naší školy je již připraven a účastníci kurzu obdrží nejpozději do 15. ledna poslední potřebné informace a bude vše připraveno jen vyrazit. Potřebné informace a formuláře budou také zde ke stažení do 15. ledna.

Vrcholí přípravy také i na lyžařský kurz pro naše nejmenší žáky. V letošním roce nás čeká pár změn, kterými jsme se snažili ještě zlepšit podmínky pro naše žáky. Dvě největší změny, které jsme provedli, jsou v ubytování a ve stravování. Kurz proběhne opět v Rokytnici nad Jizerou, ale změnili jsme, kde budeme ubytováni. Chata bude pouze pro naši školu a nachází se přímo u sjezdovek pro začátečníky. Po loňské zkušenosti s ne příliš dobrým stravováním jsme se rozhodli i zde zlepšit podmínky pro naše žáky. V letošním roce si povezeme vlastního kuchaře, který nám bude vařit. Náš kuchař je zkušeným kuchařem, který má zkušenosti s vařením na organizovaných zájezdech dětí a využívá ho i DDM Rakovník a i ostatní školy. V této chvíli probíhají i přípravy jídelníčku, který také zveřejníme na našich stránkách. Rodiče tak budou informovány o tom, jak se děti budou celý pobyt stravovat. Kurz pro první stupeň se uskuteční v termínu od 10. – 14. 3. 2014. Všechny potřebné informace a přihlášku naleznete během následujícího týdne zde na našich stránkách a také je žáci dostanou osobně ve škole také v následujícím týdnu.

Případné dotazy k oběma kurzům můžete zasílat na mborsky@1zsrako.cz.

Martin Borský - vedoucí kurzů

Autor: Martin Borský