Olympiáda - 7.6.2017 - atletický stadion

07.06.2017

Olympiáda, atletika

Okresní sportovní olympiáda ZŠ se již tradične konala na atletickém stadioně u 3. ZŠ Rakovník. Dívky a chlapci ze všech okresních škol se zde mohli utkat v klasických olympijských disciplínách - běh na 60m, skok do dálky, skok do výšky, hod míčkem, vrh koulí, vytrvalost a štafeta. Konkurence byla veliká a děti dosáhly obdivuhodných výkonů.

Z naší školy byli vybráni tito borci, kteří dosáhli nejlepších výkonů ve školních kolech: Matěj Alexij, Jan Pisár, Tereza Pavlíčková, Tereza Valdhansová, Nikol Glückseliková, Linda Starová, Martina Porcalová, Eliška Krupičková, Karolína Brngálová, David Miller, Michal Pavlíček, Daniel Slepička, Marek Haifler, Jakub Kraus, Jan Trefný, Ondřej Košťál, Aleš Vrábík, David Trešl, Denisa Palivcová, Tereza Horníková, Kristýna Holečková, Vanessa Bechnerová.

Velká gratulace patří především Kristýne Holečkové, která vybojovala 1.místo v běhu na 800m. Krásné 3.místo získala Tereza Horníková ve skoku dalekém a do třetice krásné druhé místo patřilo štafetě starších žákyň ve složení Kristýna Holečková, Tereza Horníková, Denisa Palivcová a Vanessa Bechnerová. 

 

Všichni výše jmenovaní si zaslouží velkou pochvalu. Snažili se a dali do toho opravdu všechno. 

Fotky zde

Autor: Pavla Pešková