Školní automat na mléčné výrobky

Školní automat na mléčné výrobky

01.09.2015

V prostorách školy provozujeme od roku 2014 výdejní automat na školní mléko. Doporučujeme všem rodičům přečíst si aktualizovanou zprávu a zajistit dětem výdejní kartu.

Aktualizováno 1. 9. 2015: Automat je naplněn, všem žákům jsme vydali přístupové kartičky, takže stačí, aby je rodiče nabili příslušnou částkou (nabíjení formou SMS je sice rychlé, ale dražší) a žáci si mohou svačinky kupovat.

Školní automat je umístěn v přízemí školy, v blízkosti informačního koutku.

Uzavřeli jsme smlouvu se společností Happysnack (www.happysnack.cz), která má celorepublikovou působnost a dodává výrobky do několika stovek největších českých škol.

V automatu budeme nabízet pouze zdravé výrobky, vhodné svým složením a množstvím na dopolední svačinu pro děti školního věku. Happysnack realizuje svůj program pod hlavičkou projektu Mléko pro evropské školy, do kterého jsme zapojeni.

V případě našich svačin se bude jednat nejen o zdravou výživu, nýbrž i zábavu - zvířátka z předplacených karet budou žáky provázet po celou dobu projektu :)

Jak si kupovat výrobky?

  • Výdejní karty vydáváme v kanceláři školy.
  • Rodiče kartu bankovním převodem "nabijí" částkou dle vlastního uvážení.
  • Nákup výrobků z automatu provádí děti bezhotovostně, čímž se zamezuje riziku nevhodné útraty peněz.
  • Každá kartička pro výběr placených výrobků musí být "aktivována" pro synchronizaci nároků na placené výrobky. Aktivace se provádí prvním nabitím karty jakýmkoli finančním obnosem. Tento krok je zpoplatněn administrativním poplatkem ve výši 10 Kč, který bude stržen z výše dobitého kreditu. Po přihlášení ke svému účtu se tato aktivace zobrazuje jako Změna kreditu karty (aktivační poplatek).
  • Ceník výrobků (pdf) - platný od 1. 9. 2014

Autor: Karel Folber