Krásné prázdniny

04.07.2016

Skončil školní rok 2015/2016 a začaly prázdniny. Žáci o nich mají nejrůznější představy. Někteří si přejí trávit co nejvíce času u vody, další sní o třítýdenním pobytu na táboře, jiní prostě jen chtějí odpočívat, chodit později spát a později vstávat... Každopádně si žáci potřebují odpočinout, a to i ti, kteří domů nepřinesli vysvědčení podle představ svých a rodičů.

Prázdninové měsíce jsou nesmírně důležité i pro všechny pedagogy. Jejich práce je extrémně náročná a vyčerpávající. Aby se mohli s chutí pustit do dalších úkolů, které na ně čekají v dalším školním roce, musí dostatečně odpočívat. Protože jenom učitel, který načerpal dostatek nových sil, může odvádět kvalitní práci.

Přeji všem žákům, aby strávili prázdniny podle svých představ, pokud možno v blízkosti zajímavých a přátelských lidí. Z celého srdce pak přeji velice klidnou a pohodovou dovolenou všem zaměstnancům školy, kteří se rozhodující měrou podíleli na zdárném průběhu školního roku. Těším se na další spolupráci ve školním roce 2016/2017.

Pěkné léto

Karel Folber, ředitel školy

Autor: Karel Folber