Předali jsme ceny Čtyřlístek 2016

28.06.2016

V pondělí 27. června jsme předali ceny 27 žákům, kteří byli některým z pedagogů nominováni v rámci školního programu Čtyřlístek.

Tradičního ceremoniálu, který se konal opět v sálku DDM Rakovník, se zúčastnily kromě pedagogů a oceněných žáků také jejich rodiče, prarodiče a další příbuzní. Pozvání přijali rovněž tisková mluvčí MěÚ Rakovník Alida Štulajterová a starosta města Pavel Jenšovský, který v proslovu poděkoval rodičům, poblahopřál oceněným žákům a vybídl je k další poctivé práci.

Obě přestávky hodinového programu vyplnil kytarový soubor pod vedením paní učitelky Zuzany Ledvinové.

Partnerem letošního Čtyřlístku byly společnosti CB Computers a Úspěšný web. Díky nim mohli všichni žáci dostat pěkné ceny: pamětní listy, originální polo tričko s logem školy, poukázku na odběr knih a samozřejmě tradiční přívěšek na krk ve tvaru čtyřlístku. Po měděných v roce 2012, keramických (2013), hmotě Fimo (2014) a dřevěných v roce 2015 přišly v letošním ročníku na řadu čtyřlístky skleněné.

Na závěr hodinové slavnosti, kterou provázel ředitel školy Karel Folber, jsme oznámili jméno absolutního vítěze. Vzešel z hlasování pedagogů a členů školního parlamentu. V roce 2016 se jím stal Marek Kříž z 9.B.

Na ocenění Čtyřlístek byli ve školním roce 2015/2016 nominováni:

Samuel Semerád 1. A, Adam Němec 1. B, Barbora Kubíková 2. A, Ondřej Sladkovský 2. B, Barnabáš Broum 3. A, Zuzana Plačková 3. B, Štefan Rais 4. A, Kateřina Pěchoušková 4. A, Kateřina Šnídlová 4. B, Nicole Glückseligová 5. A, Martin Vyskočil 5. B, Tereza Řežábková 5. B, Anna Řežábková 6. A, Tomáš Císař 6. A, Kristýna Holečková 7. A, Tereza Horníková 7. B, Simona Šmídová 7. B, Matěj Sladkovský 8. A, Markéta Švecová 8. A, Natálie Jankovcová 8. B, Karolína Šmídová 8. B, Duong Tran Thang 9. A, Zdeněk Hluchý 9. A, Michal Malý 9. A, Marek Kříž 9. B, Martin Kříž 9. B, Nguyen Van Quý 9. B.

Fotografie najdete ve fotogalerii, jejich autorem je David Trnka.

Čtyřlístek 2016

Autor: Karel Folber