Jedničky z jedničky na kytarovém soustředění

Jedničky z jedničky na kytarovém soustředění

07.05.2018

JEDNIČKY Z JEDNIČKY

Poslední dubnový víkend strávila kytarová skupina Jedničky z jedničky na kytarovém soustředění na Malé Skále.

Jeli jsme v doprovodu rodičů a sourozenců jako osmnáctičlenná skupina.V tenisovém areálu, kde jsme opět bydleli, nás už netrpělivě čekala paní správcová s nachystanými pokoji..

Hráli jsme poctivě každý den  dopoledne a večer. Připravili jsme k vystoupení další čtyři písničky.

 V sobotu jsme navštívili dvě korálkárny v Jablonci nad Nisou, kde jsme byli i na hrázi tamní přehrady a obešli jsme druhou z přehrad. V malebném prostředí jsme také natočili podklady pro nový klip a doufáme, že se ho podaří brzy sestříhat.

V neděli jsme jeli do Českého ráje. Ukázali jsme rodičům místo na Hrubé Skále, kde jsme natočili náš první klip " Čokoláda". Zavedli jsme je po Zlaté hruboskalské stezce na vyhlídku U lvíčka a hrad Valdštejn, kde jsme byli už před dvěmi lety na exkurzi.

Oběd jsme měli zajištěný ve vesnici Kacanovy, kam se jde kolem Kopicova statku. Jeho majitel na počátku minulého století do pískovcových skal kolem svého domu vytesal výjevy z českých dějin. Letos vzpomínáme 100 let vzniku Československé republiky a tak se nám připomenutí historie docela hodilo.

Celé naše putování jsme zakončili ve Šťastné Zemi v Radvánovicích. Je to obrovský areál Tomového parku s atrakcemi. To se nám moc líbilo.

Děti se ihned rozeběhli na atrakce, rodiče měli krásné místo k odpočinku u stánků s občerstvením, kam se děti přišly jen ukázat, občerstvit se a zase utíkaly řádit na průlezkách, houpačkách, skákadlech a všem možném,na co si vzpomenete.

I když se zavíralo v 18 hodin, nás tam nechali ještě po zavírací době. Do Rakovníka jsme přijelí spokojení v půl desáté večer plni dojmů. Všem se nám to moc líbilo a těšíme se, že si příští rok zase spolu užijeme.

 

Autor: Zuzana Ledvinová