Úspěšný Mc Donald´s cup

09.05.2013

V pátek 3. května netrpělivě postávalo deset borců ze 3.- 5. třídy před školou, aby se zúčastnili okresního kola fotbalového turnaje Mc Donald´s cup.

Přestože bylo po děšti a tráva na hřišti SK hodně mokrá, pustili se kluci do sportovního klání s velkým odhodláním. Hned první zápas s Kolešovicemi s přehledem vyhráli 10 : 0 díky vynikajícímu útoku a spolupráci dvojice Tancoš - Pecháč. Po delší pauze pak chlapci nastoupili k důležitému utkání se silným soupeřem - 3. ZŠ. Tento zápas po dramatickém průběhu dopadl nerozhodně 2 : 2, ale protože naši fotbalisté měli lepší skóre vstřelených branek, postoupili do dalších bojů z 1. místa ve své skupině.

Hodně těžký soupeř čekal na naše sportovce také v semifinále, ale i s Novým Strašecím si hoši poradili na výbornou. Výsledek 8 : 2 svědčil o vynikající formě našich žáků a posunul je do finálového boje o první místo a postup do krajského kola ve Vlašimi. Ve finálovém zápase si kluci změřili své síly s výběrem 2.ZŠ. Při tomto utkání se však projevila nezkušenost obrany, jejíchž chyb soupeř s převahou využíval, což vedlo k naší porážce 5 : 2 a celkovému 2. místu.

Sestava stříbrného týmu : Daniel Pecháč, David Tancoš, Filip Podhorský, David Krýl, Matěj Sladkovský, Tomáš Hoang, Jan Lochovský, Jaromír Sikola, Filip Broum, Pavel Salay.

Děkujeme klukům za vynikající reprezentaci školy a přejeme jim hodně dalších sportovních úspěchů.

{control Album,album=>'mc-donalds-cup'}