Na trávníku to umíme

Na trávníku to umíme

11.04.2013

Na trávníku to umíme

Ve středu ráno nás přivítalo nevlídné deštivé a chladné počasí. Trochu jsme se obávali o budoucnost dnešního tradičního turnaje v malé kopané. Nakonec však dorazilo všech 14 družstev ze základních škol našeho okresu. Jakou úlevou pak pro nás bylo, že můžeme hrát na „trávě“. Všichni reprezentanti naší školy dorazili v dobré formě a náladě. Rodičům samozřejmě děkujeme:-)

První prověřovací zápas jsme sehráli s Křivoklátem. Na hráčích byla znát mírná nervozita a nejistota. Po velmi vyrovnaném utkání, kde nás výborně podržel brankář, jsme ve druhé polovině hry vstřelili jednu branku.

V základní tabulce nás čekaly ještě dobře připravené Mutějovice, které nešetřily sebevědomím. Naši hráči už však také získali sebevědomí a odvahu a proměnili utkání v celkem jasnou věc. Těžili jsme hlavně z rychle vstřelené branky v samém začátku hry. Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Konec utkání jsme trochu vypustili, ale výsledek byl stále jednoznačný.

Nejtěžší zápas nás čekal v semifinále s 3. ZŠ. Tentokrát se k nám štěstěna obrátila zády a my jsme inkasovali hned v úvodu. Z této branky jsme se již nevzpamatovali a výsledek byl jednoznačný.

Závěr turnaje už byl zase plně v naši režii. Naši žáci se předvedli opět ve skvělé formě a svoji celodenní snahu korunovali vítězstvím nad Kolešovicemi. Všem moc gratuluji ke zvládnutému turnaji a 3. místu.

Reprezentace:

  1. Jakub Tůma
    1. Václav Vích
    2. Petr Debnár
    3. Václav Lužný
    4. Nikolas Grech
    5. Zdeněk Melč
    6. David Šmíd
    7. Milan Nováček

Výsledky: Branky

1.ZŠ – Křivoklát 1:0 Vašek Lužný

1.ZŠ – Mutějovice 6:2 V. Vích 2x, P.Debnár 1x, V. Lužný 2x, J. Tůma 1x

1.ZŠ – 3.ZŠ 0:4

1.ZŠ – Kolešovice 4:1 V. Lužný 2x, V, Vích 2x